گزارش بازدید از رویداد و نمایشگاه فنآوری های نوین کشاورزی

گزارش بازدید از رویداد و نمایشگاه فنآوری های نوین کشاورزی

طرحهائی مانند کود اوره سیاه، مهار گرهای قارچ، زیست مهارگر، سیب زمینی، بهره برداری انحصاری استارتر کره، کودهای اصلاح کننده شوری خاک، نانوهیدروژن معلق از آب، انواع کودهای زینتی دانش فنی تکثیر خرمای کلوته از طریق جنین زائی غیر جنسی قرار داد تولید نانو آفتکش گیاهی چریش، قرارد داد پایلوت نانو کود اهسته رهش اوره، قرار داد پرایمینگ بذر با نانو مواد حاوی مواد مغذی آفت کش، قرار داد تولید و ارزیابی فرمولاسیون جدید ومایع برای تولید سموم زینتی از جمله مواردی بود که در این رویداد مطرح شد.     همچنین اکثر شرکت های بزرگ و کشت صنعت های بزرگ با مدیر عامل های خود شرکت کرده بودند و نیازها و در خواست های خود را از تیم محققان ابراز می نمودند.

آقای علی جویائی از شرکت کشت و صنعت شهر میرزاد در سمنان بودند که برروی گیاهان کم آب بر هم کار می کردند و بروی گیاهان کاپاریس(علف مار)و فلفل تلخ و نسترن کار می کردند و باغ های گردو در حد 500 هکتارو بادام در حد 1000 هکتار داشتند ایشان درخواست معرفی گیاهان کم آب بر و ایجاد شبکه آبیاری هوشمند داشتند. خانم محبوبه آل بویه مدیر عامل کشت و صنعت دشت ناز ساری مازندران در ساری بودندکه دارای 65000 راس گاو هولشتاین بوده و گلخانه های فلفل دلمه ای و رز هلندی داشتند و درخواست استفاده از هوش مصنوعی در پروژه آبیاری بودند.

آقای صفاری نیا از شرکت کشت و صنعت چالستاسیان بودندکه برروی تولید علوفه کار می کردند و در دشت ورامین بودند بیشتر کشت های زمستانه را داشتند و بروی شیر خشک نوزادان کار می کردند و 12% صادرات شیر خشک کشور را داشتند درخواست فعالیت شرکتها بروی کیفیت کودها و کنترل علف های هرز را داشتند.

آقای صالح از فرآور باختر بودند در کرمانشاه و بروی جو دو سر کار میکردند در حدود 1000 هکتار جو دو سر داشتند و با عنوان (بخشازین) محصولات آنها توزیع می شود. شرکت دامپروری پارس آبادمغان در اردبیل بودندکه حدود 18000 هکتار زمین زراعی زیر کشت داشتندکه درحدود 5 تا 6 هزار هکتار ان مربوط به ارقام ذرت است. درخواست سیستم های آبیاری هوشمند بودند و در باز چرخانی آب کمک می کردند. در تولید بذر سبزی و صیفی کمک می خواستند و اینکه در افزایش کیفیت و ماندگاری محصولات یک شرکت به آنها کمک کنند.

آقای جلالی از کشت و صنعت گلپایگان صحبت نمودند در ضمن اینکه یادآور شدند کشت انواع علوفه در گلپایگان وجود دارد و همچنین برای آبیاری تحت فشار وهوشمند و علف های هرز مشکل دارند.

آقای جراحی از شرکت آراویتا گلخانه 37 هکتاری داشتند(Aravita ) که فقط صادرات صیفی به تمام کشورهای همسایه  را داشتند و بزرگترین گلخانه مکانیزه کشور را در اختیار دارند. شرکت کشت و صنعت جوین که در آن به غیر از بذور یونجه، ذرت، سبزی و صیفی به تازنگی دو رقم نوع فلفل معرفی نمودند.( فلفل دلمه ای قرمز).

شرکت کارون یکی از کشت و صنعت های بزرگ بود که بزرگترین نیروگاه خورشیدی را داشتند و زمان  کشت ها را به جای شهریورماه در اسفند انجام داده و با نشاء این کارانجام می گرفت که صرفه جوئی در آب شود

کشت و صنعت نشاط آقای رضا قاضی پور بودند که بتازگی با هوشمند سازی آبیاری و کشت و استفاده از هوش مصنوعی بین 250 تا 400 درصد افزایش محصول داشتند. در ادامه ما با جناب آقای دکتر محمدی صحبت کردیم ایشان در آذربایجان غربی مشغول هستند و در پژوهشکده بیوتکنولوژی منطقه غرب فعالیت می نمودند ایشان به روی گراسهای مرتعی و چمنی کار می کنند و با ایشان بایستی برای تولید پایداری از گراسها وارد مذاکره شدیم. آقای دکتر بابک ناخدا از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کرج بودندکه در خصوص علوفه فعالیت فراوانی با خارج از کشور داشتند و ارقام و گونه های سورگم دانه ای و سورگم علوفه ای و ارزن دانه ای و علوفه ای را وارد کشور نموده و در جاهای مختلف کشت نموده اند . بنظر می رسد با ایشان همکاری های جدید را آغاز کنیم تا بتوانیم در جهت رفع نیاز علوفه کشور فعالیت نمائیم، ایشان گیاهی را با عنوان  Chloris gayana یا رودس گراس معرفی نمودندکه برای مناطق گرمسیری بسیار خوب است . این گیاه با نام رایج علف رودز شناخته شده،گیاهی خودرو وخوشخوراک و مقاوم در برابر چرای مفرط است.

همچنین جناب آقای دکتر عباسی معاون وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با سامانه های آب صحبت کردند و گفتند ما 12000 هکتار پایلوت برای آبیاری هوشمند تحت فشار ایجاد نموده ایم تا بتوانند پاسخگوی نیاز کشور باشد.

نظر بدهید
*
Filters
Sort
display